Raudselt ja teraselt

Tallinn Shipyard pälvis esmakordselt Baltimaade ettevõtetest SAFETY4SEA auhinna

Tallinn Shipyard võitis maineka rahvusvahelise SAFETY4SEA EUROPORT Awards 2019 auhinna töötervishoiu ja tööohutuse teravdatud tähelepanu alla võtmise eest, seda nii töötajate töötingimuste parandamise, vajalike seadmete soetamise, taristu arendamise, tootmisriskide ennetamise kui ka keskkonnaprojektide vallas.

BLRT Gruppi kuuluv Tallinn Shipyard on esimene ettevõte Balti riikides, kes on saanud taolise tunnustuse, mis saab osaks organisatsioonidele, kus on tõhusalt juurutatud sisekontrollisüsteeme riskide haldamiseks, töötajate tervise ning ohutuse parendamiseks.

BLRT Repair Yards direktor Andrejus Babachinas kommenteeris Tallinn Shipyard’i meeskonna triumfi tiitlivõistluses. „Selle auhinna saamine on meile suur au, eriti kui võtta arvesse, et meie rivaalide hulgas olid nimekad tegijad. Meil on hea meel tõdeda, et need jõupingutused, mida Tallinn Shipyard ja BLRT Grupp on teinud oma klientide vajaduste rahuldamiseks, on väärt tunnustamist. Laevatehase käsutuses olev vajalik varustus ja taristu on suureks abiks laevade remontimisel ja moderniseerimisel.”

Ühtlasi toonitas ta, et ohutus on kõikehõlmav mõiste. Eeskätt puudutab see kontserni ettevõtetes töötavate ja viibivate inimeste elu ja tervist ning töö- ja looduskeskkonda tervikuna.

“Lisaks kõigele muule viivad BLRT Grupi laevatehased Eestis, Leedus ja Soomes ellu keskkonnaprojekte, paigaldades gaasipesureid ning ballastvee puhastussüsteeme. Üldiselt võib öelda, et kontsern teeb oma sellesuunalise tegevuse laiendamisse suuri investeeringuid,“ resümeeris BLRT Repair Yards direktor.

Auhinnatseremoonia SAFETY4SEA EUROPORT Awards toimub juba neljandat aastat järjest. Tallinn Shipyard’i pääsemise auhinna saajate sekka tagas laevaomanike, laevaoperaatorite ning teiste selle valdkonna spetsialistide salajane hääletus. Võitja selgus veebihääletuse teel.

Lisaks Tallinn Shipyard’ile kandideerisid tänavu SAFETY4SEA EUROPORT Awards auhinnale sellised suurettevõtted nagu Blohm + Voss, Damen Shipyards, Meyer Turu, Turku Repair Yard.

Üksikasjalikumalt Ok