Raudselt ja teraselt

Elme Trans – 15 aastat lakkamatut arengut

1. juulil tähistab Elme Trans olulist sündmust – oma 15. sünnipäeva.

Elme Transi kui kiiresti areneva ettevõte tegevus on alati olnud suunatud klientide vajaduste rahuldamisele parimal viisil. Ta osutab usaldusväärseid ja kvaliteetseid veoteenuseid ning rendib seadmeid.

Kuna Elme Transil on suur autopark, siis on ta valmis täitma kui tahes keerulisi veoülesandeid ja pakkuma klientidele optimaalseid transpordi ja logistilisi lahendusi. Elme Trans tegeleb kaubaveoga nii Eestis kui ka väljaspool, sealhulgas Balti riikides, Venemaal, Ukrainas, Kesk- ja Põhja-Euroopas.

Seadmete rent on heade arenguvõimalustega tegevussuund, mis võimaldab ettevõttel laiendada oma tegevussfääri, liikuda uuele tasandile ja tunda end konkurentide seas kindlana. Täna on Elme Transi Eesti ja Leedu renditalituse käsutuses üle 200 erineva seadme, sealhulgas 6–41-meetrise tõstekõrgusega teleskoop-, käär-, diisel- ja akutõstukid, samuti kahvellaadurid, soojakud ning ehitustellingud. Ka pakub talitus sõiduautode ja väikebusside rentimise võimalust.

Ettevõte laiendab pidevalt oma geograafilist tegevusala Lätis, Leedus, Venemaal, Ukrainas, Soomes. Elme Trans annab tööd ligi 280 inimesele, kellest 120 tegutsevad Tallinnas.

Üksikasjalikumalt Ok