Raudselt ja teraselt

Western Constructions’i töö sai vääriliselt hinnatud

Western Constructions – BLRT Grupi tütarettevõte – teenis järjekordselt ära tänusõnad oma kauaaegselt tellijalt – Norra firmalt NLI Offshore & Marine Products as, kes hindas kõrgelt meie Leedu kolleegide töö kvaliteeti projekti BP Shah Deniz DEH Batch 2 elluviimisel.

Tahaks tänada kogu Western Constructions’i meeskonda. Kahtlemata soodustavad korralikult valmistatud kaablirullid meie koostöö tugevnemist. Loodan, et ka edaspidi annate endast parima ning olete edukad meie ühisprojektide elluviimisel,“ toonitas NLI Offshore & Marine Products as projektijuht Thomas Dørdal Halvorsen.

Western Constructionsteeb Norra kontserniga NLI koostööd aastast 2007. „Tegemist on meie ammuste strateegiliste partneritega, kellega meid seovad tihedad sidemed. Töö uute ühisprojektide kallal käib pidevalt ja tõrgeteta,“ märkis Western Constructions turundusjuht Rimantas Stropus..

NLI Offshore & Marine Products as inspektorid viibivad alaliselt Western Shipyard territooriumil, tegutsedes eranditult tellija huvides. „Kõik see hõlbustab meievahelist suhtlemist, tagab töö sujuvuse, võimaldab järgida projekti elluviimise käiku,“ selgitab Rimantas Stropus.

Täna on Western Constructions’il käsil järjekordne NLI suurprojekt ehk kolmekümne kaablirulli vamistamine. Töö lõpptellija on Oceaneering International Inc.

Üksikasjalikumalt Ok