Raudselt ja teraselt

BLRT Grupp - konkurentsivõimelisim tööstus- ja energeetikaettevõte 2015

8. oktoobril toimus Noblessneri Valukojas pidulik auhindade üleandmise gala, kus kuulutati välja Eesti konkurentsivõimelisemad ettevõtted. Tiitli Eesti Konkurentsivõimelisim tööstus- ja energeetikaettevõte 2015 pälvis BLRT Grupp.

BLRT Grupi juhatuse liige Igor Kond üles auhinda vastu võttes: „See on meile suur au. Oleme seda tiitlit enda käes hoidnud 7 aastat ühtejärge - alates 2004. aastast. Pärast seda elasime üle paar rasket aastat. Seepärast on meil täna eriti hea meel, et võitsime oma tiitli tagasi just siin Noblessneris, mis on vahetult seotud BLRT Grupi tegevuse ja uusarendustega. Siinkohal tahaks tänada meie kliente ning koostööpartnereid, eriti aga meie töötajaid, tänu kellele tõime selle tiitli oma ettevõttesse tagasi.“

Konkurentsivõime edetabeli koostamise eesmärk on välja selgitada konkurentsivõimelisimad ettevõtted ja pakkuda ettevõtetele võimalust võrrelda end teiste omasugustega ning hinnata ettevõtte edukust, tulemuslikkust ja jätkusuutlikkust. Konkurentsivõime edetabel koostatakse üldedetabelina ning tegevusalade kaupa.

See ettevõtlusauhindade jagamine on järjepidevama ajalooga konkurss Eestis. Juba kaksteist aastat on Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Tööandjate Keskliit ning Eesti Konjunktuuriinstituut koostanud Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabelit ning selgitanud välja ettevõtete üldist konkurentsivõime paremusjärjestust.