Raudselt ja teraselt

11.09.2015

BLRT Refonda Baltic krooniti teist aastat järjest BIG4 jalgpalliturniiri võitjaks

6. septembril kohtusid Tabasalu kooli jalgpalliväljakul nelja Eesti suurima metallikäitlusfirma vutimeeskonnad. Maruliselt kaasaelavate pealtvaatajate ees kulgenud mäng lõppes BLRT Refonda Baltic võiduga.

Teist aastat järjest toimuval turniiril tegi tänavu kaasa neli võistkonda, peale BLRT Refonda veel Kuusakoski, Tolmet ja Cronimet.

Mänguaega oli 2x10 minutit ning platsil oli korraga 6+1 mängijat. Kokku mängiti kolm eelvooru ning igas voorus osutus BLRT Refonda Baltic võitjaks, teenides turniiritabelis 9 punkti.

BLRT Refonda Baltic juhiabi Vaike Ilves, kes tuli oma meeskonnale kaasa elama esimest aastat, mainis, et kuigi Refonda võitis kõik mängud ülekaalukalt, oli finaalmäng paras pähkel. „Vastane näitas küll head mängu, kuid BLRT Refonda Baltic võitis tänu penaltist löödud väravale,“ võttis ta mängu käigu kokku.

„Olgugi et tegemist on alles värske traditsiooniga, on korralduslik pool, millega tänavu tegeles Kuusakoski, olnud alati kiidusõnu väärt. Loodan, et järgmise aasta vutilahing tuleb sama mõnus, seda enam, et siis võtame turniiri organiseerimise enda kanda,“ seletas BLRT Refonda Baltic turundusjuht Revo Tilk.

100 2208

Üksikasjalikumalt Ok