Raudselt ja teraselt

21.08.2015

BLRT Grupp lahendas kiiresti kruiisilaeval Viking Star tekkinud tehnilise probleemi

Alates 30. juulist Tallinna sadamas seisnud kruiisilaev Viking Star lahkus pikaleveninud sildumise kohast tänu BLRT Grupi tütarettevõtte Tallinn Shipyard abile.

Remonditöid tehti ja seadmeid asendati Tallinna sadamas. Rike parandati viie päevaga. Tõrke põhjuseks saanud defektsed trafod vahetas välja Tallinn Shipyard koostöös Saksa tarnefirmade ja Itaalia laevatehase Fincantieri esindajatega.

„Saanud üksikasjalikumat teavet Wilhelmsen Groupile kuuluva parvlaeva rikke iseloomust, hakkasime kiiresti tegutsema,“ selgitab Tallinn Shipyard teenindusdivisjoni juht Igor Šelajev. „Esiti kavatsesime pukseerida laeva tema remontimiseks meie Soomes asuva laevaremonditehase kuivdokki. Hiljem aga heitsime selle mõtte kõrvale ja tegime laeva korda Tallinna sadamas. Taas kord võimaldas meie töötajate professionaalsus lahendada kliendi probleemid hädaolukorras ja väga lühikese aja jooksul. Tellija jäi tehtud tööga rahule,“ märkis Igor Šelajev.

Laevatehased Tallinn Shipyard, Turku Repair Yard (Soomes) ja Western Shiprepair (Lätis) kuuluvad BLRT Grupi koosseisu, pakkudes tervikteenuseid laevade remondi ja moderniseerimise valdkonnas 24/7 režiimis.

viking-star

Üksikasjalikumalt Ok