Raudselt ja teraselt

Tallinn Shipyard lõpetas ro-ro-laeva Balticborg remondi

BLRT Grupi koosseisu kuuluv laevaremonditehas Tallinn Shipyard on lõpetanud Madalmaade ettevõttele Wagenborg Shipping B.V. kuuluva ro-ro-laeva Balticborg korralise remondi.

Balticborgil teostati rooliseadme, elektrigeneraatorite ja automaatika remonditööd, paigaldati täiendavad kerekonstruktsioonid, moderniseeriti laevasüsteemid, samuti teostati laeva interjööri remont ja hüdraulikasüsteemide hooldus.

balticborg

Balticborgi kere puhastati ja värviti üle spetsiaalse SigmaShield 1200 LT värviga. Sellist tüüpi värvi pealekandmiseks peab kaetav pind olema puhastatud maksimaalse astmeni vastavalt SA2.5 standardile. See on omaette suurema vastutusalaga töö, millele antakse viieaastane garantii.

Töödest võtsid osa Tallinn Shipyardi kõik peamised koostööpartnerid: Baltic Premator, BLRT Rekato, BLRT ERA, Wärtsilä BLRT Estonia, MacGREGOR BLRT Baltic.

Lisainfo:

Laevaremonditehas Tallinn Shipyard kuulub Läänemere ühe suurima tööstuskontserni - BLRT Grupp - koosseisu. Tallinn Shipyard on üks juhtivaidlaevaremondi ja -moderniseerimise ettevõteteid Läänemere regioonis. Tehase ajalugu ulatub tagasi aastasse 1912. Koostöös kontserni BLRT Grupp kahe teise laevaremonditehasega –Turku Repair Yardiga Soomes ja Western Shiprepairiga Leedus – pakub Tallinn Shipyard kõiki laevaremondi ja –moderniseerimisega seotud teenuseid.

BLRT Grupp osutab kvaliteetseid teenuseid laevade teenindamise kõikidel etappidel, alustades projekteerimisest ja ehitamisest ning lõpetades remondi ja utiliseerimisega

Üksikasjalikumalt Ok